Bejelentkezés

Jelentkezz be könnyen Facebook azonosítód használatával!

Már rendelkezem P2P Money fiókkal.


Regisztrálj! Regisztrálj!

Bejelentkezés

Bejelentkezés

bejelentkezési adatok megjegyzése

Elfelejtettem a jelszavam

Belépés
jelszó

Regisztrálj! Regisztrálj!

Ajánlom ismerőseimnek


Értéke:42593 EUR
Résztvevők száma: 6100
Részvételi díj: 12.00 EUR

Értéke:296296 EUR
Résztvevők száma: 8980
Részvételi díj: 52.00 EUR

Értéke:66667 EUR
Résztvevők száma: 5000
Részvételi díj: 21.03 EUR

Értéke:12963 EUR
Résztvevők száma: 2436
Részvételi díj: 8.00 EUR

Értéke:59259 EUR
Résztvevők száma: 3000
Részvételi díj: 31.16 EUR

Értékesítés

Hogy működik...

Ön feltölti az eladásra szánt ingatlant, autót internetes oldalunkra, közösen meghirdetjük és amennyiben az embereknek tetszik az Ön ingatlana, autója, úgy azt megvásároljuk Öntől.

A P2P Money egy weboldalt üzemeltet, ahol úgynevezett aukciós játékot, a saját fejlesztésű multilicit játékát lehet játszani.

Annak érdekében, hogy a játékoknak tétje legyen nyereménytárgyakat keresünk ami felkelti a játékosok érdeklődését.

Az oldalra, bárki feltöltheti eladó ingatlanát, autóját, vagy egyéb vagyontárgyát fotóval, leírással, hogy felkeltse a játékosok figyelmét, azaz az Ő általa feltöltött tárgyra jelentkezzenek a legtöbben.

A játékosok az oldalon található vagyontárgyakra (ingatlanok, autók, ékszerek, hajók) szavaznak, azaz jelzik, hogy melyik nyereménytárgyért hajlandóak a tárgy mellett található részvételi díjat kifizetni, amennyiben az játékba kerül.

Ezeket a nyereménytárgyakat megvásároljuk az eladótól, ha a játékosaink szavazata az adott tárgyra elérte a 100%-ot.

 

Miért jó ez Önnek, hogy nyereményjáték keretén belül próbálhatja meg eladni ingatlanát, autóját vagy egyéb vagyontárgyát?

 

Mert ingatlanát, autóját nem csak hogy eladhatja, hanem akár a piaci ár felett is értékesítheti.

Olyan ingatlanok és járművek is eredményesen kerülhetnek értékesítésre, amelyekre eddig más értékesítés kudarcot vallott. 

Mert a szavazási idő alatt bármikor eladhatja, vagy meggondolhatja magát semmilyen kötelezettséggel és költséggel nem jár, ha törli az ingatlant, vagy az autót az oldalunkról.

Mert Önnek a regisztrációs díjon felül semmilyen költsége nem keletkezik az ingatlan, vagy az autó értékesítésével kapcsolatban. (ügyvédi díj, közvetítői jutalék)

Mert a szavazatok összegyűjtése után azonnal kifizetjük Önnek a vételárat.

Mert egy olyan értékesítési módszert használhat, amelyre egyébként nem lenne nélkülünk lehetősége.

 

P2P Money - nyereményjáték, ingatlan, autó, hajó


Mint a fenti ábrákon is látható, egy rendkívül egyszerű, mégis hatékony értékesítési módszert javasolunk Önnek.

1. Az eladó feltölti az internetes oldalunkra az eladó tárgyat,
2. Meghirdetjük a játékosok között, hogy akinek tetszik a tárgy jelentkezzen játékra,
3. Ha összejön a teljes jelentkezői szám, megvásároljuk az ingatlant,
4. Lebonyolítjuk a nyereményjátékot a játékosok között,
5. Majd a nyertes számára átadjuk a megnyert ingatlant.


Hogy jut Ön mint eladó a pénzéhez?


Ön a teljes jelentkezési folyamatot, a jelentkezők számának alakulását nyomon-követheti az internetes irodájából. Mivel nem minden tárgyra jön össze a megfelelő számú jelentkező, így csak akkor tartjuk szükségesnek a személyes találkozást, ha már biztossá válik, hogy megvásároljuk az ingatlant vagy a járművet.

Addig az ideig, amíg nem kötünk Önnel személyesen előszerződést, Ön bármikor költségek és következmények nélkül megszűntetheti a tárgy hirdetését, vagy eladhatja másnak az ingatlant.

Ha a szavazatok száma eléri a 80%-ot, felhívjuk Önt telefonon és megerősítést kérünk az ingatlan vagy jármű eladási szándékának aktualításáról. Amennyiben úgy dönt, hogy eladja nekünk az ingatlan vagy az autót, jogi kéviselőnk és a régió igazgató felkeresik Önt:

 1. megtekintik az ingatlant vagy a járművet
 2. megtekintik és egyeztetik a dokumentumokat
 3. egyeztetik az ingatlan átadásának legkorábbi időpontját
 4. megbeszélik a tehermentesítés folyamatát (ha hitellel terhelt)
 5. előszerződést kötnek Önnel az ingatlan vagy a jármű megvásárlására

Az előszerződést követő 14-30 napon belül, az Ön által megnevezett jogi képviselő számlájára banki átutalással a teljes vételárat kifizetjük. Önnek a vételár készhezvételekor kell a végleges adásvételi szerződést megkötnie az általunk megnevezett nyertessel.

Folyamatosan keressük azokat a "vágyott" tárgyakat, amelyek lázba hozzák az
embereket. Nyilván sokunknak mást és mást jelent a vágyott tárgy. Van, akinek egy családi ház, van, akinek egy sportkocsi, és van, akinek egy tengeri világjáró hajóút.


Milyen értékű vagyontárgyak kerülhetnek fel a p2pmoney oldalra?

Ingatlan, üdülő, építési telek, amely értékesebb, mint80 000 EUR.
Motorkerékpár, amely értékesebb, mint15 000 EUR.
Személy és-kisteher-gépjármű, amely értékesebb, mint 
20 000 EUR.
Sporteszköz, amely értékesebb, mint30 000 EUR.
Üdülés, üdülési jog, amely értékesebb, mint5 000 EUR.
Antik, műtárgy, régiség, amely értékesebb, mint5 000 EUR.
Ékszer, óra, amely értékesebb, mint5 000 EUR.
Gép, berendezés, amely értékesebb, mint5 000 EUR.

Milyen követelményeket támasztunk a feltöltött tárgyakkal szemben?

 

Értékhatár, típus:csak a meghatározott típusú és értékhatárt p2p money (nyereményjáték, ingatlan, autó, hajó) link meghaladó tárgyat lehet feltölteni
Fotó:a tárgyról legalább 3db, legfeljebb 15 db 640x480 méretű, 72 dpi felbontású “imázs” fotót kell feltölteni (JPG kiterjesztés). A fotó nem lehet vízjeles, nem tartalmazhatja más cég logóját (Pl.: Expressz, Használtautó.hu, stb.). Ingatlan esetében nem elég külső képet feltölteni, belső fotókkal is rendelkeznie kell az aukciós tárgynak (természetesen, ha ez lehetséges, építőtelek esetén nem releváns).
Leírás:a lehető legtöbb információt kell megadni a tárgyhoz, hiszen a játékosok ezek alapján döntik el, hogy játszani kívánnak-e vagy sem. Itt a szöveg és a kép "adja el" a tárgyat, ezért nem elégséges két mondat arról, hogy itt és itt található. Erőltesse meg magát az eladó és fogalmazza meg úgy a tárgyhoz tartozó leírást, hogy aki elolvassa, az azonnal késztetést érezzen arra, hogy megszerezze azt. Amennyiben valaki angolul is szeretné a szöveget megjeleníteni arra is van lehetőség, de ez nem kötelező.
Kedvezményezett:kötelező kitölteni, ha nem tudod, kinek szeretnél, vagy kinek lehet nézd meg a http://adhat.hu p2p money (nyereményjáték, ingatlan, autó, hajó) link címet.
Ár:Ellenőrizni fogjuk, hogy az aukcióra kínált tárgy ára reális-e. Ezeket különböző internetes fórumokon, online hirdetési újságokban, offline médiában kutatjuk.
Amennyiben az eltérés meghaladja a (hasonló paraméterekkel bíró) tárgy legmagasabb piaci kínálati árát 20%-al, az aukciót nem engedélyezzük.
Kötelező azonosítók:Annak elkerülése céljából, hogy egy tárgy többször is felkerülhessen, ingatlanok esetében kötelező a helyrajzi szám megadása, járművek esetében az alvázszám.
Használatbavételi engedély:Ingatlanok esetében, csak használatba-vételi engedéllyel rendelkező ingatlanok feltöltése engedélyezett.

 

A feltöltött anyagnak olyan minőségűnek kell lennie, olyan értékes információkat kell tartalmaznia, hogy az oldalra látogató játékosok érdeklődést felkeltse és szavazzon rá.

 

Gondoljon bele! Egy játékos csak a weboldalon keresztül kapott információk alapján kell, hogy döntést hozzon, részt kíván-e venni az Ön ingatlanáért, autójáért folyó játékban vagy sem.
Megkockáztat esetenként több ezer, vagy tízezer forintot vagy sem. Tehát az Ön érdeke, hogy a feltöltéskor szép fotók, részletes leírás kerüljön fel a tárgyak mellé.


Miért kerül többe egy feltöltött tárgy, mint amennyit ér?

 

A p2pmoney játékokat szervez, ahol a nyereménytárgy értékéhez képest elenyésző összeget kell a játékosoknak nevezési díjként befizetni, illetve kockáztatni.
Azoktól akik a játékban részt vesznek, (és közülük valaki megnyeri a szóban forgó ingatlant, autót, ékszert, vagy egyéb vagyontárgyat) nem várható el, hogy rendelkezzenek a részvételi díjon felüli összegekkel annak érdekében, hogy a nyereménnyel kapcsolatos illetékeket és adókat kifizessék.


Ezért amikor egy vagyontárgyat a tulajdonosa nyereményjáték keretén belül feltölt a p2pmoney oldalára, a jogszabályoknak megfelelő adókkal, és járulékos költségekkel megnövelve kerül a tárgy értéke kiszámításra. Ha Ön feltölti és eladásra kínálja ingatlanát nyerményjáték keretén belül akkor az Önnek fizetendő vétáláron felül az alábbi költségeket is bel kell építenünk a játék árába:

 

 • az Ön által meghatározott vételár (ez lesz a többi számítás alapja)
 • a nyertes helyett fizetendő Személyi Jövedelem Adó
 • a vagyonszerzési illeték (csak ingatlan és járművek esetében)
 • közjegyző munkadíja, aki hitelesíti a játékot
 • ügyvédi munkadíj (az ingatlan átruházásával kapcsolatos munkadíj)
 • jótékonyságra felajánlott összeg (ez mindig a tárgy vételárának 1%-a)
 • a P2PMoney jutalékaEz hozzávetőlegesen 50%-al növeli meg az ingatlan árát. Természetesen ez hagyományos értékesítés esetén így nem működne, de ebben a rendszerben nem egy ember fizeti ki a teljes összeget, hanem több ezer játékos nevezési díja fedezik azt.


10 000 000 Ft-os ingatlan példáján keresztül jól szemléltethető...

 

Az ingatlan vételára (ezt fizetjük ki Önnek)10 000 000 Ft
A nyertes a nyeremény után SZJA-t kell fizessen3 200 000 Ft
Az ingatlan átruházása (vagyonszerzési illeték)400 000 Ft
Ügyvédi munkadíj152 300 Ft
Közjegyző munkadíj30 000 Ft
Jótékonyságra felajánlott összeg (1%)100 000 Ft
P2P Money jutaléka az ingatlan vételárának 15%-a1 500 000 Ft
Összesen15 382 000 Ft

Vegyük azt, hogy 5000 fő vehet részt a játékban. A teljes költséget elosztjuk a résztvevők számával, megkapjuk az egy főre jutó nevezési díjat.

15 382 000 Ft : 5 000 fő = 3 076 Ft nevezési díjjal lehet részt venni egy 10 Mft-os ingatlan megnyeréséért folyó játékban.

Pontos, személyre szabott kalkulációt készíthet az oldalunkon található KALKULÁTOR segítségével. (http://www.p2pmoney.eu/index.php?lg=hu&content=user&cmd=kalkulator) p2p money (nyereményjáték, ingatlan, autó, hajó) link


Mit tegyen, ha szeretné vagyontárgyát a p2pmoney rendszerével értékesíteni?

1. Regisztráljon ingyenesen a p2pmoney oldalon
2. Hívja fel a 30 33 44 55 0 telefonszámot, ahol egyeztetünk azzal kapcsolatban, hogy milyen tárgyról van szó, illetve mit kell a továbbiakban tennie