Logare

Inscrie-te mai usor cu nume utilizator de la Facebook!

Deja dispun de casuta P2P Money


Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Logare

Logare

notare date de înregistrare

Am uitat parola

Logare
parola

Înregistrează-te! Înregistrează-te!


Valoarea:37037 EUR
Număr participanţi: 1851
Taxă de participare: 32.00 EUR

Valoarea:148148 EUR
Număr participanţi: 11263
Taxă de participare: 20.73 EUR

Valoarea:1852 EUR
Număr participanţi: 144
Taxă de participare: 20.00 EUR

Valoarea:119 EUR
Număr participanţi: 100
Taxă de participare: 0.00 EUR

Valoarea:1111 EUR
Număr participanţi: 1000
Taxă de participare: 0.00 EUR

Ce sa fac cu imobilul...

 

 

_

Ce sa fac cu imobilul daca este prea mare si prea scump, si as vrea sa-l vand?

Cum sa vand masina daca nu valoreaza atata cat este creditul cu care l-am luat?

Cum le-as putea valorifica rapid, fara costuri, si chiar peste valoarea de piata?

_
_
_


Raspunsul il gasesti in sistemul complex de valorificare si jocuri P2P Money


In primul rand dispunem de un joc propriu dezvoltat de noi. Este vorba de un joc matematic si logic simplu care poate fi insusit, invatat si castigat de catre oricine. In limbajul cifrelor concursul dintre oameni nu se bazeaza pe probabilitate, deci nu putem vorbi de jocuri de noroc, chiar daca se castiga obiecte patrimoniale sau bani. (Fa clic aici daca vrei detalii...)Deci a castiga in esenta depinde de individ si nu de sansa ca si la pronosticurile sportive unde cel care pariaza nu poate influenta rezultatul final, sau la casino unde ruleta invarte bila, asa ca depinde de sansa unde se opreste, dar la fel putem vorbi si de carti. In acest ultim caz chiar daca cunostiintele, tactica participantilor isi au importanta lor, felul in care sunt amestecate si impartite cartile depind de sansa, deci si castigul depinde in mare masura de cartile care-ti sunt distribuite.

Asadar poti intelege ca este greu de inventat si realizat un joc care nu necesita nici cunostiinte lexicale, nici cunoasterea de limbi straine, nici pregatire si rezistenta fizica, nici instrumente si dotari speciale. Jocul poate fi insusit de oricine cu varsta cuprinsa intre 18-90 ani si la un nivel care sa-i permita sa devina un jucator castigator.

Este vorba de un sistem inovativ in care pot interactiona mii de jucatori, chiar de cetatenie diferita. In cadrul aceluiasi joc jucatorii joaca unul impotriva celuilalt (deci nu impotriva programului de calculator), sunt informati in fiecare secunda despre situatia actuala a jocului, sunt dirijati potrivit strategiei proprii (intocmai in vederea adjudecarii jocului), iar sedinta de joc va fi inchisa la termenul prestabilit, castigatorul fiind stabilit in mod obiectiv, derularea intregului joc fiind la dispozitia fiecarui participant in mod vizibil. Despre joc gasesti informatiile necesare pe pagina web si poate fi incercat cu ajutorul simulatorului.

Intrucat este un joc simplu si care poate fi castigat de oricine, putand participa in acelasi timp o multime de jucatori, constituie si un instrument prin care pot fi adjudecate castiguri deosebit de valoroase.

Sa luam un exemplu din viata reala. Sa presupunem ca desfasuram un concurs de pescuit. Pentru asta avem nevoie de un helesteu, de anunturi, fluturasi, sistem de inscriere, cupe si premii. Dupa un calcul rapid stabilim ca avem nevoie de un buget de 7500 RON. Concluzia logica este ca suma asta se va aduna din taxele de inscriere. Cunoasterea pietii ne permite sa admitem ca vor fi interesati 1000 de pescari, asa ca plafonam participarea la 500 de persoane (in ordinea cronologica a inscrierilor), deci taxa de inscriere poate fi stabilita la 150 RON.

Stabilim termenul-limita de inscriere, data concursului, dupa care asteptam inscrierea pescarilor. Fireste, in scopul stimularii inscrierii la concurs vor fi stabilite premii atragatoare, astfel premiul I - 2250 RON, premiul II -1500 RON si premiul III - 750 RON.

Dam anuntul, imprastiem fluturasi, iar intre timp se aduna participantii care doresc sa se inscrie la concurs. Taxa de inscriere nu se aduna de la participanti numai la fata locului si in ziua concursului. Intrucat pentru desfasurarea concursului e nevoie de 500 participanti, acesta va fi organizat numai dupa ce s-au inscris cele 500 de persoane. In acel moment anuntam toti participantii ca numarul lor este suficient si le comunicam si data concursului. Participantii vor plati taxa de inscriere in ziua concursului, dupa care se da startul. Cine prinde cei mai multi pesti in ziua concursului va castiga premiul cel mare de 2250 RON, la fel locurile II si III vor adjudeca premiile aferente, iar 497 pescari vor avea o pierdere de 50 RON ca taxa de inscriere, deoarece nu ei au castigat concursul. Sistemul P2P Money functioneaza exact in felul asta.

 

P2P Money - joc de câştig, imobil, auto, vaporOricine isi poate incarca bunurile de licitatie pe paina web exact ca si cand ar da un anunt.
(Ce obiecte si de ce valoare pot fi incarcate? Clic aici...) p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link

Stabilesti pretul bunului pe care doresti sa-l incasezi din vanzarea imobilului sau a masinii.
Proprietarul-vanzator al bunului - adica TU - nu ai de suportat costuri suplimentare intrucat acestea vor fi incluse in taxa de inscriere.
Care sunt aceste costuri? Clic aici...) p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link

Sistemul calculeaza pretul majorat cu costurile aferente jocului, dupa care stabileste taxa de inscriere per capita in functie de numarul persoanelor inscrise si transmite calculele la centru in vederea verificarii. Daca corespunde priincipiilor si regulilor noastre, se afiseaza pe ecran.
Daca vrei sa vezi regulile, clic aici...) p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link

Din acest moment jucatorii se pot inscrie pentru adjudecarea obiectelor incarcate. Daca se aduna numarul necesar de participanti, noi platim vanzatorului pretul integral al bunului, iar acesta va fi predat castigatorului.
Daca vrei sa vezi regulamentul de joc, clic aici...) p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link


Nu a mai ramas decat o singura sarcina.
Inscrie-te, dupa care incarca-ti bunul in vederea vanzarii cat mai rapide a acestuia.
(Clic aici pentru inregistrare rapida...) p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link


Daca ai nevoie de informatii suplimentare studiaza pagina web, si contacteaza-ne daca mai ai intrebari.
(Clic aici pentru mesaj imediat...) p2p money (joc de câştig, imobil, auto, vapor) link