Logare

Inscrie-te mai usor cu nume utilizator de la Facebook!

Deja dispun de casuta P2P Money


Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Logare

Logare

notare date de înregistrare

Am uitat parola

Logare
parola

Înregistrează-te! Înregistrează-te!


Valoarea:666667 EUR
Număr participanţi: 3694
Taxă de participare: 288.00 EUR

Valoarea:37037 EUR
Număr participanţi: 1851
Taxă de participare: 32.00 EUR

Valoarea:314815 EUR
Număr participanţi: 16549
Taxă de participare: 29.00 EUR

Valoarea:2593 EUR
Număr participanţi: 133
Taxă de participare: 29.98 EUR

Valoarea:88889 EUR
Număr participanţi: 4005
Taxă de participare: 35.00 EUR

Întrebări şi răspunsuri

Dispoziţie referitoare la exclusivitatea teritorială.

 

Managerii Regionali prin cumpărarea exclusivităţii beneficiază în mod automat de procentul corespunzător din taxele de înregistrare în calitate de membri a acelora, care:

1. sunt înregistraţi de către reprezentantul Managerului Regional

2. sunt înregistraţi de către Utilizator folosind codul de recomandare al Managerului Regional  

3. sunt cumpăraţi de către acei Utilizatori, care pe teritoriul dat cumpără abonament fără cod de recomandare

Managerii Regionali prin cumpărarea exclusivităţii prin plata procentului corespunzător beneficiază în mod automat de comisionul provenit din vânzarea acelor obiecte (exclusiv imobile) supuse licitaţiei, care:

1. sunt înregistrate de către reprezentantul Managerului Regional

2. sunt înregistrate de către Utilizator folosind codul de recomandare al Managerului Regional

3. sunt cumpărate de către acei Utilizatori, care pe teritoriul dat cumpără abonament fără cod de recomandare

Privitor la acele regiuni, unde Codul de Recomandare este şters, se referă următoarele:

1. Prin plata procentului corespunzător beneficiază în mod automat de comision după toate înregistrările şi vânzările realizate în teritoriul determinat (exclusiv imobile)

2. În teritoriul determinat în cazul înregistrării noi în calitatea de membru nu poate fi folosit codul de recomandare nici al altui Manager Regional, nici al membrilor abonaţi al acestuia (la înregistrare în mod automat intră în vigoare codul de recomandare al Managerului Regional dat)

Decontarea comisionului provenit din vânzarea de imobile:

Baza de decontare a comisionului provenit din vânzarea de imobile este terminată de amplasarea în teritoriu a imobilului.

1. În cazul în care domiciliul sau sediul declarat al proprietarului imobilului corespunde cu amplasarea în teritoriu a imobilului, atunci întregul comision îi revine Managerului Regional.

2. În cazul în care domiciliul sau sediul declarat al proprietarului imobilului precum şi amplasarea în teritoriu a imobilului aparţin de Manageri Regionali cu competenţe diferite, şi dacă acel Manager Regional, de care aparţine imobilul din prisma amplasării sale în teritoriu, nu dispune de scutire de Cod de Recomandare, atunci în mod automat se înfiinţează un mandat-cadru ocazional între cei doi Manageri Regionali, care pronunţă, că divizarea comisionului provenit din valorificarea imobilului se realizează în părţi de 50-50%. Dacă acel Manager Regional, de care aparţine imobilul din prisma amplasării sale în teritoriu, dispune de scutire de Cod de Recomandare, atunci întregul comision îi revine acestui Manager Regional.

 

Utilizarea Codului de Recomandare:

În sistemul nostru cu excepţia abonamentelor Light asigurăm utilizarea Codului de Recomandare tuturor abonaţilor noştri şi Managerului Regional. Abonaţii noştri îşi pot folosi Codul de Recomandare pe acele teritorii, unde Partenerii noştri nu au drept de scutire de la Codul de Recomandare. Codul de recomandare de abonat poate fi utilizat la înregistrări nelimitate, dar din obiectele supuse licitaţiei vândute aparţinând abonaţilor noi, utilizatori ai acestui cod de recomandare, proprietarul codului de recomandare beneficiază de comision provenit doar după număr de bucăţi limitat, adică doar după primele 3 (trei) vânzări. Din vânzările - membrilor înregistraţi cu cod de recomandare de abonat - ce urmerază după aceasta beneficiază Managerul Regional competent.

Managerii Regionali îşi pot folosi codul lor de recomandare doar pentru înregistrarea persoanelor fizice cu domiciliul permanent, sau a firmelor cu sediul permanent pe teritoriul stabilit în contractul lor, şi pe teritoriile care nu dispun de Parteneri Zonali Înregistraţi P2PMoney. Drepturile Managerului Regional sunt valabile începând din ziua încheierii contractului.