Logare

Inscrie-te mai usor cu nume utilizator de la Facebook!

Deja dispun de casuta P2P Money


Înregistrează-te! Înregistrează-te!

Logare

Logare

notare date de înregistrare

Am uitat parola

Logare
parola

Înregistrează-te! Înregistrează-te!


Valoarea:925926 EUR
Număr participanţi: 4942
Taxă de participare: 299.00 EUR

Valoarea:111111 EUR
Număr participanţi: 3621
Taxă de participare: 49.00 EUR

Valoarea:12963 EUR
Număr participanţi: 2436
Taxă de participare: 8.00 EUR

Valoarea:823529 EUR
Număr participanţi: 1256
Taxă de participare: 980.00 EUR

Valoarea:117647 EUR
Număr participanţi: 3800
Taxă de participare: 47.56 EUR

Întrebări şi răspunsuri

Termen de expirare lunară.

 

Pentru ca pe site să fie obiecte actuale şi existente, introducem sistemul termenului de expirare lunară. La data de 1 a fiecărei luni trimitem înştiinţare prin e-mail proprietarului obiectului (separat referitor la fiecare obiect supus licitaţiei) şi cu ajutorul link-ului din scrisoare trebuie să confirme, dacă obiectul supus licitaţiei  încă mai există şi dacă este şi în continuare de vânzare. Această scrisoare o trimitem timp de 5 zile, iar în cazul în care nu primim nicio reacţie, în a 6-a zi scoatem obiectul supus licitaţiei  de pe site şi îl plasăm în statut "Termen de expirare lunară".

 

Este sarcina reprezentantului zonal ca în ziua a 6-a să ia legătura cu acesta şi să afle care este situaţia. Această contactare se poate realize prin mesaj e-mail, dar se poate întâmpla să fie nevoie să-l caute telefonic pe proprietar.

 

Trebuie aflat de la acesta, dacă mai este de actualitate treaba? Dacă da, atunci trebuie să-i atragă atenţia, că timp de 5 zile i-am trimis scrisori, de ce nu a reacţionat. Acum îl activăm, dar să fie amabil, ca luna viitoare să fie mai atent.

 

Dacă nu, atunci să trimită în scris o scrisoare, pentru ca noi să ştergem obiectul.

Obiectul nu poate ajunge înapoi pe site atâta timp, cât timp managerul regional nu vorbeşte cu proprietarul, sau proprietarul nu a confirmat în e-mail existenţa obiectului.