Bejelentkezés

Jelentkezz be könnyen Facebook azonosítód használatával!

Már rendelkezem P2P Money fiókkal.


Regisztrálj! Regisztrálj!

Bejelentkezés

Bejelentkezés

bejelentkezési adatok megjegyzése

Elfelejtettem a jelszavam

Belépés
jelszó

Regisztrálj! Regisztrálj!

Ajánlom ismerőseimnek


Értéke:740741 EUR
Résztvevők száma: 11941
Részvételi díj: 99.00 EUR

Értéke:64815 EUR
Résztvevők száma: 5000
Részvételi díj: 24.00 EUR

Értéke:125926 EUR
Résztvevők száma: 4500
Részvételi díj: 44.00 EUR

Értéke:37037 EUR
Résztvevők száma: 2500
Részvételi díj: 22.00 EUR

Értéke:177778 EUR
Résztvevők száma: 7900
Részvételi díj: 35.47 EUR

Kérdések és válaszok

Játék Manager feladatai

Játékosok gyűjtése: a p2pmoney által biztosított levelező rendszer, vagy saját rendszere segítségével a lehető legtöbb érdeklődő megszólítása. Az értesítésben legyen tárgyilagos, mutassa be a játékot, invitálja az értesítettet ingyenes játékokra, népszerűsítse a Multi Challenge játékot. Növelje a játékoscsoportjának létszámát. A népszerűsítéshez használhatja a webirodában található eszközöket (meghívó küldése, saját ajánlói kóddal ellátott bannerek, stb.,), közösségi oldalakat, online hirdetést, weboldalakon történő banner elhelyezést.

Indítson naponta zárt és fél nyílt részvételű játékokat: a Játék Manager elsődlege feladata, hogy a játékoscsoportjában lévő játékosok igényeinek megfelelő játékokat indítson. A játékosok üzenetet tudnak küldeni a Játék Managerek részére amennyiben zárt körű játékon szeretnének részt venni. A Játék Manager köteles az ilyen típusú igényeket érkezési sorrendben teljesíteni. 
A Játék Manager a játékoscsoportjának megkérdezése alapján (email üzenetek, szavazás) tudja összeállítani a napi, heti játékokat. A Játék Manager önállóan, konkrét igények nélkül is indíthat játékokat.


Fórum, kapcsolattartás: a Játék Manager részére Megbízó biztosít, egy kizárólag a Játék Manager játékoscsoportjának szóló fórumot. Ez a kommunikációs csatorna lehetőséget biztosít a Játék Managernek, hogy véleményt cserélhessen a tagjaival, a tagjai egymással, elősegítve ezzel a játékoscsoport összetartását, a sikerek, tapasztalatok megosztását. A Játék Manager köteles a fórumot adminisztrátorként működtetni, moderálni.


Ötletek, tapasztalatok megosztása: mivel a játékoscsoport tagjaival napi kapcsolatban a Játék Manager van, ezért lényeges kérdések felmerülése esetén (játékosok elégedetlensége, rossz tapasztalatok, viták) köteles a lehető legrövidebb időn belül értesíteni Megbízót, hogy a szükséges intézkedéseket meg tudja tenni.

A Játék Manager képzése: a rendszer megfelelő színtű elsajátítása érdekében köteles részt venni képzésen. A képzéseken történő részvétel ingyenes, amelyek interneten keresztül bonyolódnak (webkonferencia).