Bejelentkezés

Jelentkezz be könnyen Facebook azonosítód használatával!

Már rendelkezem P2P Money fiókkal.


Regisztrálj! Regisztrálj!

Bejelentkezés

Bejelentkezés

bejelentkezési adatok megjegyzése

Elfelejtettem a jelszavam

Belépés
jelszó

Regisztrálj! Regisztrálj!

Légy Meghívó Játékos!Több ezren regisztrálnak oldalunkon, abból a célból, hogy munkát találjanak, pénzt keressenek, valódi jövedelmet szerezzenek.

Fontosnak tartom, hogy akik regisztráltak és érdeklődnek a P2P Money rendszere iránt, azok megfelelő tájékoztatást kapjanak, hiszen a mai naptól korlátozott számban fogadjuk a Meghívó Játékosok regisztrációját.

Kattints ide, és olvasd el a Multi Challenge rövid leírását!

De mielőtt belemennék abba, hogy mit is várunk el egy Meghívó Játékostól, szeretnék néhány gondolatot megosztani veled. Előre is elnézésed kérem, ha hosszúra nyújtottnak tűnik, de ez nem három mondatos történet, ugyanis ha elkötelezzük magunkat egymás mellett, akkor feltehetően hosszú évekig üzleti kapcsolatba leszünk egymással.


Egyre gyakrabban találkozom postafiókomban olyan levelekkel, amelyekben szinte kivétel nélkül az alábbi üzenet jön le számomra:

“Regisztrálj ingyen, nem kell csinálnod semmit, azonnal kaptál ennyi, meg ennyi dollárt vagy eurót. Ha a többi ismerőseidnek is elküldöd akkor még többet kapsz.
Ha nem akarsz foglalkozni a témával, akkor is kapsz egy csomó pénzt, siess mert már a fél világ regisztrált, csak te vagy az egyetlen aki még nem. És különben is hülye vagy, ha teljesen ingyen, minden kockázat nélkül nem vágsz bele a világ legjobb üzletébe.”

Általános, hogy senkinek semmit nem kell csinálnia, csak a szervező cég fizeti a busás jutalékot. Olyan emberrel még viszont senki nem találkozott, aki kapott volna akár egy fillért is ezekből a beígért jutalékokból.

De ez így nyilván rendben is van. Ha valaki nem csinált semmit, akkor miért gondolja, hogy keresni fog vele?
Igaz a régi mondás. “Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nagy valószínűséggel nem igaz.”


Ha ajánlatunkban hasonló “szuper, semmit nem kell csinálni, csak fizetünk ajánlatot” keresnél, akkor csalódni fogsz. Nem tudunk olyan ötlettel előállni, amiben semmit nem kell csinálni, semmit nem kell fizetni, csak keresni fogsz. Ilyen pénzkereseti lehetőség nincs. Aki ilyet kínál, az hazudik, talán arra sem érdemes, hogy az ajánlatát végigolvasd.


Elgondolkodtál már azon, hogy miért Google fordítóval kell ezeket a csoda honlapokat lefordítanod angolról magyarra? Hogy lehet, hogy egy ilyen nagyszabású, több száz akár több ezer dollár jutalékot kifizető cégnek, miért nincs egy célpiacon a célország nyelvére lefordított oldala?


Vagy felmerült benned az, hogy aki az ajánlatot küldte számodra, (csatlakozz, lépj be, végezz munkát), az abban a cégben egyáltalán kicsoda?
Ki jogosította fel arra, hogy munkát, jutalékot, vagy bármi mást ajánljon számodra?


Vagy az alap kérdés. Létezik-e a cég egyáltalán?


Hadd beszéljek most magunkról. Eltérően a fent említett külföldi ajánlatok kibocsátóitól, ahol a cég valamelyik offshore paradicsomban bejegyzett,-ha létezik egyáltalán- így ellenőrizhetetlen, megfoghatatlan-a P2P Money Europe INC., az amerikai adóhatóság (IRS) által nyilvántartott, az Egyesült Államokban adózó, és ott tevékenységet végző, rezidens amerikai részvénytársaság.

Annak érdekében, hogy a P2P Money Európában végzett tevékenysége, a vezetők kiléte egyszerűen kontrollálható legyen, az anyacég létrehozta a 100%-ban a P2P Money Europe INC. tulajdonában lévő, Szlovákiában bejegyzett, P2P Money Slovensko s.r.o-t.
(itt bárki ellenőrizheti a tulajdonosi adatokat:http://www.orsr.sk/vypis.asp?lan=en&ID=175659&SID=9&P=1 )Cégünk egy innovatív rendszert üzemeltet, amely minden résztvevő számára megfelelő garanciákat biztosít ahhoz, hogy akár játékosként, akár eladóként, akár munkatársként kívánnak velünk együttműködni.


A rendszer az elkövetkezendő 10 évben egész Európában, több mint 35 országban kerül bevezetésre. Ez nagyjából annyit jelent, hogy hamarosan több tízezer aktív játékos csatlakozik a p2pmoney rendszereihez, több száz eladó ingatlan, jármű közül lehet majd válogatni.


Ezek a játékosok nagy része ismerősökön, barátokon keresztül értesül a P2P Money játékokról és lehetőségekről. Ez a struktúra teljes egészében megegyezik a Facebook, Twitter, Ning és más hasonló közösségi rendszerek marketing stratégiájával.

A különbség annyi, hogy míg az előbb említett oldalak nem nyújtanak lehetőséget pénzkeresetre, addig a P2P Money igen. Hogyan?
Ha a Facebookon meghívod a barátaidat, és használják a Facebook szolgáltatásait, nem tudsz részesülni a használatból származó bevételekből, hirdetési díjakból.

De nézzük ezzel szemben mit kínál a P2P Money:

Üzletpolitikánk, ha valaki a számunkra üzletet hoz, ezzel bevételt eredményez, azt a bevételből származó jutalékkal honoráljuk.

Miért fizetünk neked és mennyit?

Nagyon sokan nem tudnak rólunk. Ha van olyan ismerősöd, akiről tudod, hogy el szeretné adni az autóját, ingatlanát, hívd fel a figyelmét ránk. Küldj neki levelet, hívd fel telefonon, add meg a kódodat és regisztráltasd be az oldalon.

Ezt akár ismeretlenekkel is megteheted, hiszen ha az újságból felhívsz valakit, hogy “Halló, Én esetleg tudok valakit aki megvenné az Ön ingatlanát, és még jutalékot sem kérek.” akkor valószínű örömmel tesz eleget kérésednek, hogy a Te ajánlói kódodat használja a regisztrációhoz.

Egyre nehezebben lehet megszabadulni az ingatlanoktól járművektől. Rengeteg embert nyomaszt a sok hitel, telített a piac, szeretne mindenki megszabadulni a terhektől.

Mi viszont játékainkhoz folyamatosan keresünk nyereménytárgynak alkalmas ingatlanokat, autókat. A mi szempontunkból lényegtelen, hogy hitel van rajta, vagy túl drága, esetleg valamivel többet kérnek érte mint amennyit ér.
Csak az számít, hogy tetsszen a játékosainknak és játszanak rá multilicit játékot.


Ha az ismerősöd a te általad megadott kód alapján regisztrál az oldalunkon (azaz a te tagod), és az általa felkínált ingatlant vagy autót megvásároljuk nyereménytárgynak, akkor a vételár 2%-át fizetjük ki számodra közvetítői jutalék címén (ez egy 10 Mft-os ingatlan esetében 200 000 Ft, itt jegyzem meg, hogy a legolcsóbb ingatlan az oldalunkon 15 MFt)
Nagyjából ennyi a feladatod. Minél több ember regisztrál a Te kódoddal, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a Te egyik tagodtól történik meg a vásárlás, és már fizetünk is.


Nyilván nincs mindenkinek eladó ingatlana, autója. Nagyon sokan vannak akik kifejezetten az ingyenesen megnyerhető tárgyakra, nyereményekre hajtanak az interneten.

A világon egyedülálló módon az ingyenes részvételű, nyereményekért folytatott játékokból is jutalékot fizetünk. Hogy is van ez? Igen jól olvastad! Ha valaki a tagjaid közül nyeri meg az ingyenes részvételű játékot, te akkor is kapsz jutalékot, ha részvételért nem kellett fizetni. Tulajdonképpen nem őrültünk meg.

Sőt ingyen sem adunk senkinek semmit. Ez a mi marketing költségvetésünk terhére megy, azaz nem több millió forintos óriásplakát kampányra, vagy televíziós reklámra költjük el a reklámra fordítható keretünket, hanem
ingyenesen nevezhető játékokra.
(De erre is nézzünk egy példát. Ingyenesen lehet nevezni egy 300 000 Ft-os bankkártyáért folytatott multilicit játékra. Ha a Te tagod nyeri meg, akkor 5%-ot, azaz 15 000 Ft jutalékot fizetünk ki számodra. Minél több tagod van, annál biztosabb, hogy a nyertes a Te tagjaid közül kerül ki.)

Lazítás képpen nézd meg az egyik ingyenes nyertesünkkel készített riportot, ahol 300 000 Ft-ot nyert készpénzben:
http://www.p2pmoney.eu/index.php?content=menu&cmd=view&id=126310


A Multi Challenge játék egy újdonság (és egyben csak nálunk elérhető), szórakoztató társasjáték. Multilicit játékot lehet játszani pénzért, meghívásos alapon. A játékban egyszerre egy csapatban maximum 300 fő vehet részt, és a játékon már 250 forinttal részt lehet venni. (Persze egy SMS-ért is részt lehet venni a játékban, nem kell hozzá bankkártya, vagy banki utalás)

Ha felhívod barátaid, ismerőseid figyelmét, hogy INGYENESEN csatlakozzanak játékosként, akkor egész életedben -amíg a regisztrációd nem törlöd- kapod utánunk az általuk játékban elköltött teljes összeg 5%-át.

Összefoglalva:


  1. Egy egész életre szóló örökös tagságot adunk, amelyben az aktivitásodnak megfelelően folyamatosan pénzt tudsz keresni.
  2. Nem kell senkire semmit rásóznod, eladnod. (Sőt te segítesz rajta, azzal, hogy segítségeddel el tudja adni lakását, autóját.)
  3. Nincs minimális regisztrációs elvárás, nem kerülsz hátrányba, ha nincs valamelyik hónapban regisztrációd.
  4. Nincs visszatartott jutalék, bármikor a teljes jutalékodat lehívhatod a rendszerből.
  5. Naprakész információt kapsz a tagjaidról, az általuk elköltött pénzekről.
  6. Havi elszámolási rendszert alkalmazunk, így minden hónapban számíthatsz a kiegészítő jövedelmedre.
  7. Ha valaki a tagjaid közül az elkövetkezendő években bármennyi pénzt elkölt az oldalainkon, Te azonnal kapod utána a jutalékot.
Örökös tagja lehetsz, egy innovatív szórakozást nyújtó vállalkozásnak, amely az elkövetkezendő években, több tízezer ember szórakozását, vagyontárgyainak értékesítését, és kiegészítő jövedelmét biztosítja.

A mai naptól lehet Meghívó Játékos valaki. Egész Magyarországon a közel tízezer tagunkból ötszáznak lesz lehetősége, 100 EUR összegért ezt az örökös tagságot megvásárolni.

Ne szalaszd el, ezt az egyszeri alkalmat, mert a helyeket elkezdték betölteni. Az elsők között kaptad meg az értesítést, így ha most regisztrálsz és lefoglalod (egy héten belül kell a 100 EUR-ót befizetned) a te helyed már biztos.

Egy ötlet. Nem kell egyedül neked a 100 EUR-ót állni. Beszélj a barátoddal, barátnőddel csináljátok közösen, vagy akár hárman. Így a költségek megoszlanak, persze a jutalékot is majd meg kell osztanotok.

Hogy tudod lefoglalni a Meghívó Játékos örökös tagságát?

1./ Ha regisztrált tagunk vagy:
-akkor egyszerűen lépj be a p2pmoney oldalon a megadott e-mail címmel és jelszóval
-kattints a Meghívó Játékos státusz gombra
-válaszd ki a banki utalás gombot (vagy ha Paypallal szeretnél fizetni akkor azt)
-kattints a megrendel gombra
-hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és telefonon egyeztetünk a továbbiakról

Itt azonnal beléphetsz az oldalra:http://www.p2pmoney.eu/index.php?content=user&cmd=login


1./ Ha nem vagy regisztrált tagunk:
-hozz létre egy ingyenes regisztrációt a p2pmoney.eu oldalon
-lépj be a p2pmoney oldalon a megadott e-mail címmel és jelszóval
-kattints a Meghívó Játékos státusz gombra
-válaszd ki a banki utalás gombot (vagy ha Paypallal szeretnél fizetni akkor azt)
-kattints a megrendel gombra
-hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és telefonon egyeztetünk a továbbiakról


Itt azonnal létrehozhatsz egy ingyenes fiókot:http://www.p2pmoney.eu/index.php?content=user&cmd=reg


Remélem, az általam összeállított anyag, elegendő információt nyújt ahhoz, hogy döntésed pozitív irányban befolyásoljam.

Üdvözlettel, Németh Szabolcs-európai igazgató000000